Gránátalma 100% természetes gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

Gránátalma 100% természetes gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

1 790 Ft

Gránátalma, a szuper antioxidáns

Termékünk 100% gyümölcsből készült, ún, direktlé, nem koncentrátum, és NEM tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert és semminemű adalék anyagot. Hidegen, felrázva fogyasztandó!

 

A Berkeley egyetem (University of California) kutatói, valamint Professzor Aviram kutatásai is megerősítették, hogy 3-szoros antioxidáns tartalommal bír, mint a vörösbor, a zöldtea vagy a narancslé.

Szív-és érrendszer védelme

Tudományos kutatások eredményei alapján, fogyasztása 20%-al csökkentette a káros koleszterin (LDL) szintjét, ugyanakkor növelte a hasznos koleszterin (HDL) szintjét, ezáltal összességében 40%-al csökkentette a vér koleszterin oxidációját. A már kialakult szív-, és érrendszeri megbetegedésekben szenvedők körében a szívinfarktus előfordulásának több rizikófaktora jelentősen csökkent. Már 2 hét után jelentősen csökkent a szisztolés vérnyomás a magas vérnyomással küszködők körében, és 1 év alatt 35%-al csökkent a meszesedést mutató érfalak vastagsága. A vizsgálatok során, 65-75 év közötti, a nyaki artéria (Carotis) 70-90%-os súlyos szűkületével szenvedő betegeket kezeltek 50 ml koncentrált gránátalmalével és 35%-os csökkenést mutattak ki a szűkületekben.

Rák megelőzése

Kivonata igazoltan elősegíti a rákos sejtek differenciálódását, azaz, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták állatkísérletekben, hogy fogyasztása jótékony hatással bír a bőrrák kialakulására. Hasonló, igazolt rákellenes hatásokat sikerült a kutatóknak igazolniuk a prosztatarák, tüdőrák és emlőrák esetében is. Ezen hatásait a benne található ellagsav-nak (ellagénsav) tulajdonítják, mely gátolja a rákos sejtek osztódását, elpusztítja a rákos sejteket, illetve gátolja azok kialakulását.

Hormonális védelem

Az ösztrogénhez hasonló, hormonszerű anyagot tartalmaz, mely előnyösen hat a klimaxos-, változókori panaszok csökkentésére, valamint a depresszió és a csontritkulás ellen.

Bélrendszer megóvása

Antibakteriális, vírusellenes és parazita ellenes hatásait igazolták. A gyümölcsök közül egyedüliként képes a bélrendszeri candida fertőzést megállítani.

 

Elfogyott

További információk

Gránátalma 100% természetes gyümölcslé

Gránátalma 100% gyümölcsből készült, hidegen préselt, ún, direktlé, nem koncentrátum, mely NEM tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert és semminemű adalék anyagot. Hidegen, felrázva fogyasztandó, 750 ml üvegben!

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , , ,