Acai Berry-Gránátalma 100% természetes gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

Acai Berry-Gránátalma 100% természetes gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

690 Ft

Acai Berry

A Földön található egyik, ha nem a legmagasabb antioxidáns tartalommal bíró gyümölcs, mely vitaminokban és nyomelemekben is gazdag, így rendkívül hatékony eszköze lehet a természetes rák megelőzésben.

Kiemelkedő a D-vitamin tartalma, mely jótékony hatásait állatkísérletekben is igazolták az influenza kialakulása elleni kezelésekben.

Az „Amazonas viagra”-jaként is említik, a szexuális vágyra, teljesítőképességre gyakorolt pozitív hatásai okán.

A vastagbélrák megelőzésében kifejtett jótékony hatásai tudományosan is bizonyítást nyertek.

A vércukorszint manifesztációjának csökkentése révén pozitív hatásait ismertük meg az elmúlt években a súlycsökkentésekben, fogyókúrákban.

 

Gránátalma, a szuper antioxidáns

A Berkeley egyetem (University of California) kutatói, valamint Professzor Aviram kutatásai is megerősítették, hogy 3-szoros antioxidáns tartalommal bír, mint a vörösbor, a zöldtea vagy a narancslé.

Szív-és érrendszer védelme   Tudományos kutatások eredményei alapján, fogyasztása 20%-al csökkentette a káros koleszterin (LDL) szintjét, ugyanakkor növelte a hasznos koleszterin (HDL) szintjét, ezáltal összességében 40%-al csökkentette a vér koleszterin oxidációját. A már kialakult szív-, és érrendszeri megbetegedésekben szenvedők körében a szívinfarktus előfordulásának több rizikófaktora jelentősen csökkent. Már 2 hét után jelentősen csökkent a szisztolés vérnyomás a magas vérnyomással küszködők körében, és 1 év alatt 35%-al csökkent a meszesedést mutató érfalak vastagsága. A vizsgálatok során, 65-75 év közötti, a nyaki artéria (Carotis) 70-90%-os súlyos szűkületével szenvedő betegeket kezeltek 50 ml koncentrált gránátalmalével és 35%-os csökkenést mutattak ki a szűkületekben.

Rák megelőzése   Kivonata igazoltan elősegíti a rákos sejtek differenciálódását, azaz, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták állatkísérletekben, hogy fogyasztása jótékony hatással bír a bőrrák kialakulására. Hasonló, igazolt rákellenes hatásokat sikerült a kutatóknak igazolniuk a prosztatarák, tüdőrák és emlőrák esetében is. Ezen hatásait a benne található ellagsav-nak (ellagénsav) tulajdonítják, mely gátolja a rákos sejtek osztódását, elpusztítja a rákos sejteket, illetve gátolja azok kialakulását.

Hormonális védelem   Az ösztrogénhez hasonló, hormonszerű anyagot tartalmaz, mely előnyösen hat a klimaxos-, változókori panaszok csökkentésére, valamint a depresszió és a csontritkulás ellen.

Bélrendszer megóvása   Antibakteriális, vírusellenes és parazita ellenes hatásait igazolták. A gyümölcsök közül egyedüliként képes a bélrendszeri candida fertőzést megállítani.

 

 

Elfogyott

További információk

Acai Berry-Gránátalma 100% természetes gyümölcslé

Acai Berry-Gránátalma 100% hidegen préselt gyümölcslé, nem koncentrátum, tartósítószer, hozzáadott cukor és adalék anyagok nélkül, 200 ml üvegben, hidegen, felrázva fogyasztandó.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , , ,