Gránátalma-áfonya 100% gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

Gránátalma-áfonya 100% gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

590 Ft

Gránátalma, a szuper antioxidáns

Termékünk 100% gyümölcsből készült, ún, direktlé, nem koncentrátum, és NEM tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert és semminemű adalék anyagot. Hidegen, felrázva fogyasztandó!

A Berkeley egyetem (University of California) kutatói, valamint Professzor Aviram kutatásai is megerősítették, hogy 3-szoros antioxidáns tartalommal bír, mint a vörösbor, a zöldtea vagy a narancslé.

Szív-és érrendszer védelme   Tudományos kutatások eredményei alapján, fogyasztása 20%-al csökkentette a káros koleszterin (LDL) szintjét, ugyanakkor növelte a hasznos koleszterin (HDL) szintjét, ezáltal összességében 40%-al csökkentette a vér koleszterin oxidációját. A már kialakult szív-, és érrendszeri megbetegedésekben szenvedők körében a szívinfarktus előfordulásának több rizikófaktora jelentősen csökkent. Már 2 hét után jelentősen csökkent a szisztolés vérnyomás a magas vérnyomással küszködők körében, és 1 év alatt 35%-al csökkent a meszesedést mutató érfalak vastagsága. A vizsgálatok során, 65-75 év közötti, a nyaki artéria (Carotis) 70-90%-os súlyos szűkületével szenvedő betegeket kezeltek 50 ml koncentrált gránátalmalével és 35%-os csökkenést mutattak ki a szűkületekben.

Rák megelőzése   Kivonata igazoltan elősegíti a rákos sejtek differenciálódását, azaz, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták állatkísérletekben, hogy fogyasztása jótékony hatással bír a bőrrák kialakulására. Hasonló, igazolt rákellenes hatásokat sikerült a kutatóknak igazolniuk a prosztatarák, tüdőrák és emlőrák esetében is. Ezen hatásait a benne található ellagsav-nak (ellagénsav) tulajdonítják, mely gátolja a rákos sejtek osztódását, elpusztítja a rákos sejteket, illetve gátolja azok kialakulását.

Hormonális védelem   Az ösztrogénhez hasonló, hormonszerű anyagot tartalmaz, mely előnyösen hat a klimaxos-, változókori panaszok csökkentésére, valamint a depresszió és a csontritkulás ellen.

Bélrendszer megóvása   Antibakteriális, vírusellenes és parazita ellenes hatásait igazolták. A gyümölcsök közül egyedüliként képes a bélrendszeri candida fertőzést megállítani.

 

Feketeáfonya a jó látásért és az egészséges bélrendszerért

A hajszálérrendszeri vérkeringést serkető hatása régóta ismert, védi az érfalakat, illetve csökkenti a hajszálerek kóros törékenységét. Jótékony hatását kutatások igazolták az öregkori látásromlás megelőzésében, természetes módon történő kezelésében. Hatóanyagai javítják a szem alkalmazkodó képességét a változó, csökkenő fényviszonyok estén.

Levelei fertőtlenítik a húgyutakat, termései hatóanyagai jótékony hatását kutatások igazolták a vastagbél megbetegedései kezelésében.

Vércukorszint csökkentő hatását régóta feltételezik, a népgyógyászat „fekete inzulin”-ként említi.

A már korábban említett, látásra gyakorolt pozitív hatását, a szemfenék érhálózata épségének megóvása révén fejti ki, ezáltal támogatja a szem ideghártya regenerálódását. Ezen hatás nagy segítség lehet a cukorbetegek és a mai rohanó világban sokat a számítógép képernyője előtt ülők látásának megóvása érdekében.

Állatkísérletek bizonyították, hogy segít lassítani az öregedési folyamatokat, a testi-, szellemi frissesség fenntartását, így pozitív hatása van az Alzheimer-, és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésében.

 

További információk

Gránátalma-feketeáfonya 100% természetes gyümölcslé

Gránátalma-feketeáfonya 100% hidegen préselt gyümölcslé, nem koncentrátum, tartósítószer, hozzáadott cukor és adalék anyagok nélkül, 200 ml üvegben, hidegen, felrázva fogyasztandó.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , , ,