Áfonya 100% gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

Áfonya 100% gyümölcslé tartósítószer, hozzáadott cukor, adalék nélkül

1 790 Ft

Feketeáfonya a jó látásért és egészséges bélrendszerért

100% hidegen préselt gyümölcslé, ún. direktlé, nem koncentrátum, tartósítószer, hozzáadott cukor és adalék anyagok nélkül, 750 ml üvegben, hidegen, felrázva fogyasztandó.

A hajszálérrendszeri vérkeringést serkető hatása régóta ismert, védi az érfalakat, illetve csökkenti a hajszálerek kóros törékenységét. Jótékony hatását kutatások igazolták az öregkori látásromlás megelőzésében, természetes módon történő kezelésében. Hatóanyagai javítják a szem alkalmazkodó képességét a változó, csökkenő fényviszonyok estén.

Levelei fertőtlenítik a húgyutakat, termései hatóanyagai jótékony hatását kutatások igazolták a vastagbél megbetegedései kezelésében.

Vércukorszint csökkentő hatását régóta feltételezik, a népgyógyászat „fekete inzulin”-ként említi.

A már korábban említett, látásra gyakorolt pozitív hatását, a szemfenék érhálózata épségének megóvása révén fejti ki, ezáltal támogatja a szem ideghártya regenerálódását. Ezen hatás nagy segítség lehet a cukorbetegek és a mai rohanó világban sokat a számítógép képernyője előtt ülők látásának megóvása érdekében.

Állatkísérletek bizonyították, hogy segít lassítani az öregedési folyamatokat, a testi-, szellemi frissesség fenntartását, így pozitív hatása van az Alzheimer-, és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésében.

Elfogyott

További információk

Feketeáfonya 100% gyümölcslé

Feketeáfonya 100% hidegen préselt gyümölcslé, nem koncentrátum, tartósítószer, hozzáadott cukor és adalék anyagok nélkül, 750 ml üvegben, hidegen, felrázva fogyasztandó.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , , , , ,