Vitamin Bottle vitaminok

Vitamin Bottle vitaminok

Hisszük, hogy a hosszú élet titka a testi és lelki egyensúly. Az elme tisztasága ugyanolyan fontos a teljes élet szempontjából, mint a test egészsége. Mi elsősorban a test karbantartására hoztuk létre cégünket, amely 100%-ban magyar, és 100%-ban természetes összetevőkkel gyárt vitaminokat és táplálékkiegészítő termékeket.

Mitől mások a mi termékeink, mint az úton-útfélen csodaszernek kikiáltott és nagy csinnadrattával beharangozott bio- és natúrszerek túlnyomó többsége? A mi készítményeink több száz éves, hagyományos receptek és egy speciális, védett eljárás alapján, 100%-ban természetes gyógynövényekből készülnek. Hatóanyag-tartalmuk magas, és nincs bennük semmilyen mesterséges formula – a gyártás folyamán még arra is ügyelünk, hogy az összetevők átalakítása szigorúan fizikai úton történjék, kémiai beavatkozásra nem kerül sor.

Ráadásul a jótékony hatóanyagok elképesztően jó hatásfokkal szívódnak fel és hasznosulnak a szervezetben. Mára már a modern tudomány is elismeri, hogy a tartósan fogyasztott, mesterségesen előállított vegyületeket, szintetikus összetevőket tartalmazó vitaminok, táplálékkiegészítők éppen az ellenkező hatást érik el, mint azt az emberek gondolnák. Bár ezek a termékek a kimerült szervezetnek egy hirtelen lökést adnak, de nem sokkal a fogyasztás után a kiindulási állapothoz képest sokkal rosszabbak lesznek a mutatók.

Katalógus letöltés

Töltse le legfrissebb termék portfóliónkat.

Letöltés