Kit, milyen hasznos ajándékkal lepj meg?!

mourne-christmas-slider_plain
Biztos Te is sokszor voltál már úgy, hogy a karácsonyi ünnepek előtt a legnehezebb volt azt kitalálnod, hogy kit, milyen hasznos ajándékkal lepj meg?!
Ebben próbál a Vitamin Bottle segítségedre lenni!
Háromféle karácsonyi kedvezményes csomagot állítottunk össze, melyeket karácsonyi díszdobozban juttatunk el részedre!
Family Xmas Box a család minden tagja számára tartalmaz meglepetéseket. 100%-ban természetes összetételű vitaminjaink, gyümölcsleveink az egész család számára egészséget nyújtanak az ünnepek alatt is!
Junior Xmas Box összeállításánál elsősorban kisgyermekeinkre gondoltunk, multivitamin cseppekkel biztosítjuk számukra az összes nélkülözhetetlen vitamint, szőlőmag kivonatot tartalmazó C-vitaminnal erősítjük immunrendszerüket és védjük a téli fertőzések, influenza ellen kis szervezetüket, míg az ImmunPack komplex megoldást kínál a tél kihívásaival szemben, multivitamin-, c-vitamin-, és bíborkasvirág cseppjeivel. Tradíciónk szerint óvjuk gyermekeink egészségét, így termékeink gyártása során nem használtunk szintetikus-, vegyi összetevőket, adalék anyagokat!
 
Senior Xmas Box elkészítésénél az idős nagyszüleink egészségét tartottuk szem előtt, gránátalmalével erősítjük és védjük immunrendszerüket, a ginkgo biloba-val segítjük szellemi frissességük megóvását, míg a mákolaj értékes szerves kalcium tartalma védi ízületeiket, csontjaikat.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Vitamin Bottle!