Miért jobbak a testvajak, mint a testápoló krémek?

testvaj_cikkhez_miert-jobb-a-testvaj-mint-a-tesapolo

A testvajak, illetve a testápolók igazából testvérek, mindkettő bőrünk hidratálására szolgál.

A testvajak

A testvajak leginkább állagukban különböznek a testápolóktól, sűrűbbek, leginkább a vajra hasonlítanak, mely a test melegétől felolvad és azonnal beszívódik a bőrbe. Szinte minden testvajban megtalálható a sheavaj, kakaóvaj, amely megnyugtatja a bőrt, hidratál és regenerál. A többféle növényi olaj felhasználása értékes anyagokat tartalmaz a bőr számára. Nagyon bőrbarátok, mivel zsíranyagai nagyban hasonlítanak a bőr zsíranyagaihoz, így nem allergizálnak, könnyen felszívódnak és regenerálják, táplálják a bőrt a hidratáláson kívül. Testvajak nem csak száraz és érzékeny bőrre ajánlottak, hisz ugyanúgy mint a testápolónál, típusától függően normál, vagy zsírosabb bőrre is találhatunk termékeket. A testvajak emellett remek alternatívák kézkrém, lábápolókrém helyett, illetve használhatjuk hideg, szeles időben, akár az arcunkra is, hisz remek védelmet biztosít bőrünknek. A Testvajakat elegendő hetente kétszer, háromszor használni, kiváló védelmet és táplálást biztosítanak a bőrünknek! Alkalmazása praktikus és széleskörű, hiszen száraz és nedves bőrre egyaránt alkalmazható, kiválóan használható masszázs során is.

 

A Testápoló tejek, krémek ezzel szemben inkább könnyedebb, vizesebb textúrájúak, sokan pont ezért kedvelik, mert használatuk könnyebb, gyorsabban beszívódik a bőrbe, ugyanakkor napi rendszeres használatuk szükséges és hatásuk csekély ideig tart csak. A legfontosabb azonban, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, hisz bőrünkön keresztül a káros anyagok is azonnal bejutnak szervezetünkbe.

 

Testvajainkat a legértékesebb, legjobb minőségű sheavaj, kakaóvaj, kókusz olaj felhasználásával készülnek, 100%-ban természetes összetevőkkel.

Kattints a gombra és rendeld meg most a számodra megfelelő testvajat: