Barátcserje kapszula

Barátcserje kapszula

2 490 Ft

Barátcserje a meddőség ellenszere

A Barátcserje növényt alapvetően hormonális zavarok kezelésére használtak. Megfigyelték, hogy hatására  lényegesen csökkent a meddőség, a  menstruációs,klimaxos panaszok száma és mértéke.

Az egyik legismertebb orvosi lap, a British Medical Journal  közölte, hogy  1634 nőbetegben ez a készítmény csökkentette az ún. premenstruációs tüneteket, rendezte a menstruációs  zavarokat és jelentősen csökkentette a meddőséget is.  Ezt a megfigyelést egészítették ki azzal, hogy a csökkent pajzsmirigybetegségben szenvedők számára is kedvező hatásúnak bizonyult, jelentősen mérsékelte az autoimmun gyulladás tüneteit is. Ezt a növényi kivonatot javasolta 2010-ben az európai orvosok szövetsége is.

A barátcserjében különböző biológiailag hatásos anyagok vannak, többek között flavonoidok és  glükozidok. Fontos tudni, hogy hormonokat nem tartalmaz, jótékony hatásának éppen az a lényege, hogy az agyalapi mirigy működését serkenti, szabályozza – különösen az LH -hormon (luteotrop hormon) szintet növeli. Ez közvetett módon fokozza a szervezet progeszteron-termelését – ez az anyag pedig a menstruációs ciklus szabályozását segíti.

Lényegesen javítja meddőség esetén a fogamzás esélyét. Fontos megállapítás volt az is, hogy a  prolaktin szintet viszont csökkenti. Az enyhén megemelkedett prolaktin-szint csökkentése nemcsak néhány meddő nőnél lehet hasznos, de azoknál is, akiknek melle a menzesz előtt nyomásra érzékeny (PMS=premenstruális szindróma). Ennek a természetes növényi anyagnak hatására csökkent autoimmun pajzsmirigy betegségben az antitestek szintje (TPO elleni antitest) is.

 

 

 

 

További információk

Barátcserje kapszula

Biológiailag aktív összetevői elősegítik a menstruációs ciklus szabályozását, a menopausa, a premenstruális szindróma (PMS) tünetei enyhítését, orvosilag igazoltan csökkenti a meddőséget.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: ,