C-Vitamin Natural csepp 30 000 mg, 250ml, valódi csipkebogyó, ribizli kivonattal

C-Vitamin Natural csepp 30 000 mg, 250ml, valódi csipkebogyó, ribizli kivonattal

5 990 Ft

250 ml csepp formájában 30 000 mg C-vitamin-t tartalmaz, a természetben található természetes C-vitaminhoz legközelebb álló izomer vegyületben, L-Aszkorbát formájában. A C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Rendkívül erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatásai ellen, erősíti a szervezet immunrendszerét.

Feketeribizli-, és Csipkebogyó kivonat tartalma bioflavonoidjai révén jelentősen segítik a C-vitamin felszívódását, hasznosulását a szervezetben.

Emellett számos vitamint, mint A-vitamin, B-komplex vitaminok, E-vitaminokat tartalmaz, számos nyomelem mellett (Vas, Kalcium, Magnézium, Szelén, Mangán, Kálium, Nátrium).

 

 

 

A C-vitamin fogyasztása elengedhetetlen minden ember számára. Megtalálható a gyümölcsökben, egyes zöldségfélékben. A mai korszerű laboratóriumi módszerek kiderítették, hogy olyan életfontosságú hatóanyagokat tartalmaz, melyeknek érfalvédő, érelmeszesedést gátló, vérnyomáscsökkentő hatása van. Magas C-vitamin tartalma segíthet az influenza elleni védekezésben, az immunrendszer erősítésében, a fáradtságérzet leküzdésében.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , , ,

Tags: , ,