ImmunPack cseppek 3 db 30 ml csepp: C-vitamin csepp, Immunstar multivitamin csepp, Echinacea csepp

ImmunPack cseppek 3 db 30 ml csepp: C-vitamin csepp, Immunstar multivitamin csepp, Echinacea csepp

4 990 Ft

Három csepp az egész család védelmében és az immunrendszerért!

ImmunPack cseppek termékünk C-vitamin csepp feketeribizli-, és csipkebogyó kivonattal terméke 30 ml csepp formájában, C-vitamin-t tartalmaz, a természetben található természetes C-vitaminhoz legközelebb álló izomer vegyületben, L-Aszkorbát formájában. A C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Rendkívül erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatásai ellen, erősíti a szervezet immunrendszerét.

ImmunPack cseppek termékünk Immunstar multivitamin csepp terméke Homoktövis olajban és Búzacsíra olajban, oldott formában tartalmazza a Bíborkasvirág (Echinacea) és Körömvirág gyógynövények aktív hatóanyagait, mely olajak és gyógynövények gazdag összetételének köszönhetően szinte valamennyi vitamin, természetes formában megtalálható termékünkben.

ImmunPack cseppek termékünk Echinacea (Bíborkasvirág) csepp terméke Szezám olajban és Búzacsíra olajban tartalmazza oldott formában az Echinacea gyógynövény hatóanyagait, melyek rendkívüli módon erősítik az immunrendszert, illetve gyulladáscsökkentő hatásuk is ismert és jól alkalmazható középsúlyos megfázás, meghűlés, légúti-, húgyúti fertőzések kiegészítő és megelőző kezelésében.

Az Immun Pack hármas folyékony csepp kombinációja kiválóan támogatja az immunrendszer működését. A bennük található bíborkasvirág-, szezám-, búzacsíra-, homoktövis-, körömvirágmag olajok hatóanyagai szinergiában segítik az immunrendszer normál működését. A természetes kiralitású C-vitamin erős antioxidáns hatásán túl részt vesz az idegrendszer, a kötőszövet megfelelő működésében, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. A fekete ribizli és a csipkebogyó kivonata, természetes hatóanyagokkal segíti a C-vitamin beépülését és fokozzák annak hatását. A három csepp együttes használata egymás hatását jelentősen növeli.

További információk

Immun Pack 3 x 30 ml cseppek

C-vitamin csipkebogyó és ribizli kivonattal, Multivitamin csepp, Echinacea csepp kombinált összecsomagolása az egész család részére immunerősítés végett. 3 x 30 ml cseppek

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , , , ,

Tags: , ,