Rólunk

Küldetés

Tudományos alapokon fekvő, több száz éves hagyományokon alapuló receptúrák alapján, kimagasló minőségben, de mégis elérhető áron, 100%-ban természetes összetevőjű, szintetikus-, kémiai anyagoktól, adalékoktól mentes, természetes vitaminok és táplálék kiegészítő termékek gyártásával és forgalmazásával színt és természetességet vinni vásárlóink életébe és termékeinkkel segíteni a betegségek kialakulásának megelőzését.

Elkötelezettségünk, hogy különleges módon értékesítsük termékeinket világszerte a természetes, naturális termékek piacain, ahol a professzionális, vásárló-orientált szereplők ki tudják elégíteni a vásárlók széles körű igényeit.

Vitamin Bottle

közel 100%-os hasznosulás

100%-ban természetes összetevők

100%-ban növényi összetevők

 

 

Termék kínálatunk

Hitvallásunk

Hisszük, hogy a hosszú élet titka a testi és lelki egyensúly. Az elme tisztasága ugyanolyan fontos a teljes élet szempontjából, mint a test egészsége. Mi elsősorban a test karbantartására hoztuk létre cégünket, amely 100%-ban magyar, és 100%-ban természetes összetevőkkel gyárt vitaminokat és táplálékkiegészítő termékeket. 

Mitől mások a mi termékeink, mint az úton-útfélen csodaszernek kikiáltott és nagy csinnadrattával beharangozott bio- és natúrszerek túlnyomó többsége? A mi készítményeink több száz éves, hagyományos receptek és egy speciális, védett eljárás alapján, 100%-ban természetes gyógynövényekből készülnek. Hatóanyag-tartalmuk magas, és nincs bennük semmilyen mesterséges formula – a gyártás folyamán még arra is ügyelünk, hogy az összetevők átalakítása szigorúan fizikai úton történjék, kémiai beavatkozásra nem kerül sor.

 

A Vitamin Bottle italokban és a többi termékünkben sem található egy molekulányi mesterséges vegyület, adalék, stabilizátor, színezék sem. Ráadásul a jótékony hatóanyagok elképesztően jó hatásfokkal szívódnak fel és hasznosulnak a szervezetben.
Mára már a modern tudomány is elismeri, hogy a tartósan fogyasztott, mesterségesen előállított vegyületeket, szintetikus összetevőket tartalmazó vitaminok, táplálékkiegészítők éppen az ellenkező hatást éri el, mint azt az emberek gondolnák. Bár ezek a termékek a kimerült szervezetnek egy hirtelen lökést adnak, de nem sokkal a fogyasztás után a kiindulási állapothoz képest sokkal rosszabbak lesznek a mutatók. A szervezet a szintetikus hatóanyagok jelentős részét testidegennek értelmezi, és mint méreganyagot megpróbálja kiüríteni. Ez pedig jelentős energiát von el a szervezettől! Egyelőre szélmalomharcnak tűnő küzdelmet vívunk az óriási tőkeerővel, hatalmas médiapropagandával rendelkező multinacionális gyógyszergyártók ellen, ám vevőink folyamatos pozitív visszajelzéseiből tudjuk, hogy helyes úton járunk.

Szabálykövetés

Szavainkban és tetteinkben őszinték, felelősségteljesek és etikusak vagyunk. Nyílt és őszinte kommunikációt követünk.

Környezettudatosság

Óvjuk és ápoljuk a természetet és környezetünket. Sem termékeinkben, sem a gyártási folyamat során nem használunk mesterséges, szintetikus összetevőket, adalék anyagokat, állagfokozókat, stabilizátorokat.

Nyitottság

Nyitottak vagyunk a tudományos újdonságokra, közösségünk, vásárlóink, beszállítóink széles körű igényeire.

Szakmaiság

A lehető legmagasabb hozzáértéssel fejlesztjük üzleti modellünket, szervezetünket a globális, nemzetközi szerepvállalás érdekében.

Vevőorientáltság

Legnagyobb gondossággal fordulunk vásárlóink, közösségünk és természetünk egészségének megóvása irányába.

Minőség

A legmagasabb szakmai és gyártási követelmények szerint állítjuk elő természetes, egészséges termékeinket.

Online vásárlás

Cégnév: Siovit Pharmaforce Kft.
Cím: 1172 Budapest, VIII. u. 2.
Telefon: +36 30 640 6480
Email: siovitinfo@gmail.com
Weboldal: www.vitaminbottle.hu, www.vitaminbottle.eu

Áruház neve: Vitamin Bottle
Adószám: 24221148-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-208805
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10588893-49020030

Kapcsolattartó: Vevőszolgálat/ügyfélszolgálat elérhetősége munkanapokon 8.00-19.00 óráig
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 30 640 6480
Kapcsolattartó email címe: siovitinfo@gmail.com

Házhozszállítás

Házhozszállító partnerünk: Sprinter Futárszolgálat

Házhozszállítás módja:        Futárszolgálat, bármely Magyarországi címre, házhoz történő szállítással

                                               Pick Pack Hálózat üzleteibe, személyes átvételre

Házhozszállítás ideje:          8-17 óra között, hétköznapokon

Csomag max. súlya:             40 kg

Házhozszállítás díja:           10.000,-Ft bruttó megrendelés, illetve nagyobb összegű vásárlás esetén díjtalan.

                                              10.000,-Ft bruttó megrendelés alatti vásárlás esetén bruttó 1490,-Ft szállítási költség kerül felszámításra

                                              10.000,-Ft bruttó megrendelés alatti vásárlás és Pick-Pack Pontra szállítás esetén 990,-Ft szállítási költség kerül felszámításra