Valeriana nyugtató olajkapszula citromfűvel

Valeriana nyugtató olajkapszula citromfűvel

2 490 Ft

Valeriana nyugtató olajkapszula citromfűvel!

A macskagyökér füvet már az ókorban alkalmazták széles körben, többek között emésztést segítő szerként, vizelethajtóként, mérgezések ellen, nyugtatóként, az álmatlanság enyhítésére, a XVIII. századtól epilepszia, hisztéria, hipochondria, menstruációs zavarok kezelésére. A Valeriana nyugtató olajkapszula, nevét (Valeriana), a latin valere (erős) szóból kapta, elviselhetetlen erős, bűzös szaga miatt. Gyökerében tartalmazza legmagasabb koncentrációban a nyugtató hatású vegyületcsoportot, mely legfőbb hatásaiért felelős. Előszeretettel alkalmazzák nyugtatóként, alvászavarok, álmatlanság kezelésére, különösen, ha az oka idegi-, szellemi-, fizikai kimerültség. Teája vizelethajtó, izzasztó. Szívnyugtató, így a szív ideges zavarainál, valamint gyomorgörcsöknél, gyomor bántalmaknál, fejfájásnál kedvezően használatos. A Valeriana nyugtató olajkapszula kitűnő idegnyugtató is klimax esetén. Leggyakoribb alkalmazása vizes kivonatokban történik, mely csekély hatású, mivel csak nyomokban tartalmazza a vegyületet.

Citromfű szív-, és idegnyugtató, görcsoldó hatásán túl jótékonyan hat az emésztésre, anyagcsere folyamatokra, vírusölő, antibakteriális hatású, segíti a kiegyensúlyozott alvást.

További információk

Valeriana nyugtató olajkapszula Citromfűvel

Valeriana nyugtató olajkapszula a macskagyökér fű mellett citromfű összetevővel, mely összetevők megnyugtatják a szervezetet, oldják a stressz, biztosítják a kiegyensúlyozott, békés alvást.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , ,