Vas csepp 100% természetes, növényi

Vas csepp 100% természetes, növényi

2 290 Ft

Szerves, organikus, természetes vas a vérszegénység ellen!

A Vas csepp termékünkben, a szőlőmag olajban és búzacsíra olajban oldott formában található a természetes vas, esszenciális nyomelem, melyet szervezetünk nem képes előállítani, kívülről kell pótolnunk. Elsődleges szerepe a hemoglobin és myoglobin molekulák integritásában van. A hemoglobin a vörösvértestekben található óriásmolekula, mely a vérben az oxigén és szén-dioxid szállítását végzi, míg a myoglobin az izomsejtekben található, a sejtek anyagcsere folyamataiban vesz részt. A vashiány megelőzésére és megszüntetésére fontos szervezetünk ellátása természetes, szerves kötésű vassal, mivel a vas köztudottan rendkívül rosszul felszívódó vegyület. Vas csepp készítményünkben található természetes vas, organikus kötődése révén biztosítja a közel tökéletes hasznosulást a szervezetben. A Vas cseppben található magas vas tartalmú zöldség és gyümölcskivonatok segítik a normál vörösvérsejt-, és hemoglobin képződést, a C-vitamin pedig fokozza a vas felszívódását. A kapszula fogyasztásával javul a szervezet vérképzése. Különösen javasolt a készítmény szedése fokozott vas igény esetén, mint a menstruáció és terhesség időszaka.

 

 

Vas olajcsepp 30 ml

A vashiány megelőzésére és megszűntetésére fontos szervezetünk ellátása természetes, szerves kötésű vassal. A készítményben található magas vas tartalmú zöldség és gyümölcskivonatok segítik a normál vörösvérsejt-, és hemoglobin képződést, a C-vitamin pedig fokozza a vas felszívódását. Elsősorban a cékla kivonat fogyasztásával javul a szervezet vérképzése. Javasolt a készítmény szedése fokozott vas igény esetén is, mint a menstruáció és terhesség időszaka.

További információk

Vas csepp

Természetes összetevők, magas vastartalmú zöldségek, gyümölcsök, Cékla, Petrezselyem, Csipkebogyó, Fekete ribizli, oldott állapotban szőlőmagolajban és búzacsíra olajban, ill. C-vitaminnal a szerves, organikus vas maximális felszívódásáért. Vashiány pótlására! 30 ml csepp

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon véleményt!

Categories: , ,

Tags: , , ,